Skip to content

Mr. Sc. Marko-Antonio Brkić

Sveučilište Hercegovina

Vedro i veselo, ozbiljno i odgovorno.

Dr. Milenko Brkić

Marko-Antonio Brkić, rođen u Sarajevu 1973. Diplomirao iz područja religijske pedagogije na Teološkom institutu Mostar pri Vrhbosanskoj visokoj teološkoj školi – Sarajevo 2000. godine i stekao zvanje diplomirani kateheta – profesor vjeronauka. Zvanje magistra društvenih znanosti – smjer religijske studije – 2009. godine na Univerzitetu u Sarajevu (studijski program u suradnji s Arizona State University i Sveučilište u Oslu). Trenutno na doktorskom studiju iz sociologije religije na Fakultetu društvenih znanosti dr. Milenka Brkića, Sveučilište Hercegovina.

Uposlen na Fakultetu društvenih znanosti dr. Milenka Brkića na Sveučilištu Hercegovina od 2009., trenutno kao voditelj sveučilišnog Ureda za organizaciju i osiguranje kvalitete.

Radio kao novinar i urednik u više medijskih kuća i u području praćenja i analize medija od 1997-2009.

Djelovao kao voditelj i suradnik u više nevladinih organizacija i tijela (Svjetska konferencija religija za mir – WCRP, Međureligijski institut u Sarajevu, komisija Pravda i mir Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine /izvršni tajnik/, Udruženje za međureligijski dijalog i pomirenje “Abraham” iz Sarajeva, it.d.).

Aktivno se služi engleskim jezikom, pasivno njemačkim i francuskim.

Živi u Bijakovićima, općina Čitluk, sa suprugom i troje djece.

  • Unesite aktivnu e-mail adresu, koja će biti vaše korisničko ime na sspb.ba.
×